Olen 35-vuotias kahden lapsen äiti Ilmajoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Esikoiseni synnytys oli minulle valtavan merkityksellinen kokemus ja sain siitä innostuksen käydä Tampereen doulapiirin doulakoulutuksen vuonna 2015. Samana vuonna kouluttauduin myös imetystukiäidiksi ja pidän edelleen imetystukiryhmää. Vuonna 2021 kouluttauduin vielä WHO:n imetysohjaajaksi. Ammatiltani olen opettaja, mutta doulaus kulkee rakkaana sivutyönä.

Omat synnytykseni ovat olleet voimaannuttavia kokemuksia ja doulana haluaisinkin osaltani auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen synnytyskokemuksen. Jokainen doulaukseni on koskettanut minua syvästi ja jokaisen synnytyksen jälkeen olen entistä varmempi siitä, että doulaus on minulle juuri sopivaa työtä. Saan hyödyntää taitoani olla läsnä sekä kohdata aidosti.Tarjoan sinulle ja mahdolliselle kumppanille juuri sellaista tukea synnytykseen kuin toivotte. Tarjoan tietoni, taitoni ja läsnäoloni käyttöösi, jotta voin osaltani varmistaa, että saat rauhassa keskittyä synnyttämiseen.


Doulaan Seinäjoen ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueilla, mutta toki etädoulapalvelut onnistuvat kauemmaskin.